Peter Cassidy, Bob Flowerdew en efef.com - Het hele jaar eten uit eigen tuin

Het hele jaar eten uit eigen tuin

plannen, zaaien, oogsten, eten, bewaren

Een boek van Peter Cassidy, Bob Flowerdew en efef.com

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het hele jaar eten uit eigen tuin, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het is heel goed mogelijk om het hele jaar van de opbrengst van de moestuin te leven, als we maar weten hoe we de optimale omstandigheden creëren. In dit boek geeft Bob Flowerdew uiteenlopende adviezen over de mogelijkheden om langer van verse, zelf gekweekte producten te genieten door de juiste rassen te kiezen.

Hij geeft aanwijzingen hoe deze groenten, kruiden en vruchten geoogst moeten worden en welke rassen zich ervoor lenen om te bewaren en in te maken. Hij heeft een overvloed aan ideeën om de oogst uit te persen, te drogen, te bakken of op allerlei andere inventieve manieren te conserveren! Bob presenteert niet alleen zijn favorieten frambozenjam en aardappelgratin, maar geeft bovendien avontuurlijke recepten als zelfgemaakte zongedroogde tomaten, kruisbessen- en aardbeienlikeur. In dit boek, komen zoveel groenten, kruiden en vruchten aan boddat je het hele jaar door uit eigen tuin kunt genieten! Bob Flowerdew is een van de bekendste moestuinders van Groot-Brittannië. Al meer dan vijfentwintig jaar verrast hij andere tuiniers met zijn tuin in het Engelse Norfolk, waarin hij bijna alle groenten, vruchten, kruiden en eetbare bloemen kweekt die er bestaan. Bob kweekt biologisch, zonder gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. ‘Flowerdew is de autoriteit op het gebied van biologisch groenten kweken.’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken