Vijgenpudding met karamel-kersen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 381 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Internationaal
Gang:
dessert

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Karnemelkflensjes Gevuld Met Ricotta, Zure Kersen Met Jenever En Anijssuiker

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Edible Bar Soap with Honey Bubbles

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Crumble met blauwe bosbessen

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Calabrische honingkoekjes - mostaccioli calabresi

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia