Isabel Brancq en Gwenael Quantin - Creme brulee

Creme brulee

en andere romige toetjes

Een boek van Isabel Brancq en Gwenael Quantin

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Creme brulee, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Crème brûlée is een klassiek nagerecht – het wordt over de hele wereld gegeten. Het is verrukkelijk van smaak en er zijn dan ook maar weinig mensen die weerstand kunnen bieden aan de perfecte knapperige karamellaag en de koele, romige crème eronder. Ontdek met dit boek hoe je zelf eenvoudig de heerlijkste crèmes kunt maken, met allerlei bijzondere smaken.

Naast het recept voor de traditionele crème brûlée vind je in dit boek talloze crèmes, met pistache, praliné en choco-peer bijvoorbeeld.
Andere inspirerende desserts zijn crème caramel, een romig toetje met frambozen en een krokante crème brûlée met chocolade.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken