El Harouchi
de Franse keuken omarmt de warmte van Marokko
Een boek van M. El Harouchi, Lise Goeman Borgesius, B. van Empelen, Mirte Blokker, L. Goeman Borgesius en Mohamed El Harouchi
★
★
★
★
★
Word gratis lid
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals El Harouchi, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
- De bijzondere keuken van sterkok El Harouchi
- Mohamed El Harouchi combineert in zijn gerechten de traditionele Franse keuken met de keuken van zijn geboorteland, Marokko.
- Dit levert bijzondere smaken op en dat is ook Michelin, GaultMillau en andere autoriteiten op culinair gebied niet ontgaan.
- Opgeleid door grote namen als Cees Helder en Robert Kranendonk opende El Harouchi in 2006 zijn restaurant Solo. Al na 1 jaar ontving hij zijn eerste Michelinster.
- Dit boek geeft naast recepten tevens een kijkje achter de schermen van dit drukbezochte restaurant.
- De receptuur is uitgebreid omschreven en de ingrediënten zijn vrijwel overal verkrijgbaar.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.