Kersenstrudel met chocolade en witte chocoladesaus

Je vindt dit recept op pagina 22 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Midden-europees
Gang:
nagerecht
Soort:
gebak, koek, taart, pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Torta de ciliege - Kersentaart

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Clafoutis aux cerises

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Schwarzwalder Kirschentorte

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Kersentaart - clafoutis aux cerises

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis