Gepocheerde koningskrab met truffelbouillon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 192 in Noma: a work in progress .

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vliermousse en zoete komkommer

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Verse makreel en gegrilde komkommer

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Zee-egels en bevroren melk, komkommer en dille

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Rivierkreeft met vocht van geroosterde kop

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress