Tom Vandenberghe en Luk Thys - Singapore & Penang Street Food

Singapore & Penang Street Food

Koken en reizen in Singapore en Maleisië

Een boek van Tom Vandenberghe en Luk Thys

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Singapore & Penang Street Food, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Authentieke street food met culinair avonturier Tom Vandenberghe Zet al je zintuigen op scherp en laat je meevoeren door dit culinaire reisverhaal in Singapore en Penang (Maleisië). Net als in de twee vorige boeken in de reeks focust de auteur op authentieke street food. Tom Vandenberghe en Luk Thys serveren je meer dan 60 unieke streetfoodrecepten, helder uitgelegd en origineel in beeld gebracht. Door de ogen van deze culinaire avonturiers maak je kennis met de unieke streetfoodscene, met invloeden uit China, India, Maleisië, Indonesië, Thailand en Europa. Toms beklijvende reisverhaal, doorspekt met spitante anekdotes, vormt een boeiende kennismaking met een smeltkroes van Zuidoost-Aziatische keukens en gunt je als buitenstaander een blik op de eetcultuur van beide landen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken