Tom Vandenberghe, Jacqueline Goossens en Luk Thys - New York street food

New York street food

koken en reizen in de 5 stadsdelen

Een boek van Tom Vandenberghe, Jacqueline Goossens en Luk Thys

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals New York street food, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De verborgen culinaire veelzijdigheid van de Big Apple Van Zuid-Amerikaanse snacks in Jackson Heights tot handgemaakte noedelgerechten in Brooklyn en gerechtjes uit de Gourmet food trucks in Manhattan. De meest kosmopolitische stad van de VS herbergt een heleboel authentieke eetstalletjes. Van Brooklyn tot Midtown Manhattan, food trucks en eetstalletjes duiken overal op, soms als tegenbeweging op de fastfoodcultuur en vanuit een bezorgdheid naar de afkomst van het product. Een schitterend reisverhaal voor wie New York op een andere, intense manier wil leren kennen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken