Brandade uit marseille

Je vindt dit recept op pagina 127 in Crumbles en gratins .

Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / crumble/gratin
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

´Soldaatjes uit Pavia´ - soldaditos de pavía

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Pasta met bacalao

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Insalata di baccala - Stokvissalade

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Brandade de Morue - Stokvis

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas