Hans Luyten, Frank Potters en D. Bacquaert - De Dieetbijbel

De Dieetbijbel

12 Bv's geven hun dieetgeheimen prijs

Een boek van Hans Luyten, Frank Potters en D. Bacquaert

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Dieetbijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


De Dieetbijbel…

De dieetgeheimen van 12 Bekende Vlamingen in één boek

Met Peter Bulckaen, Koen Crucke, Fred Deburghgrave, Margriet Hermans, Eveline Hoste, Geert Lambert, Betty Owczarek, Dre Steemans, Daisy Thys, Mitta Van der Maat, Gella Vandecaveye en Elke Vanelderen.

+ 12 andere manieren om gezond af te slanken

De meeste dieetboeken promoten één methode om af te vallen. In dit boek komen de getuigenissen van 12 BV’s aan bod, die allen één ding gemeen hadden: ze vonden zichzelf te zwaar en deden er iets aan. Maar wél ieder op zijn manier: van het combinatiedieet van Elke Vanelderen en het proteïnedieet van Daisy Thys tot het zelfbedacht dieet van Felice of de operatie van Margriet Hermans.

Voor wie de juiste methode er nog niet bij zit, niet getreurd!
Naast al deze openhartige bekentenissen bevat dit boek ook nog twaalf andere methoden om gewicht te verliezen. Geen wonderdiëten die veel beloven en weinig resultaat bieden, maar degelijke onderbouwde manieren om binnen afzienbare tijd slank en gezond te worden. Kies het dieet dat het beste past bij jouw karakter, levensstijl en lichaam.
Maar er is meer. Behalve alle diëten bevat dit boek ook een schat aan informatie op het gebied van gezond eten. In klare taal kom je alles te weten over koolhydraten, eiwitten en vetten en toont hoe je zelf precies kunt bepalen wat jouw caloriebehoefte is. Waarom val je af en hoe moet je zeker niet afvallen? Hoe stel je zelf een dieet samen op maat van jouw behoefte en levensstijl? Hoe herval je niet en hoe blijven de verloren kilo’s er af?


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken