S. Diatchenko - Food Finder

Food Finder

find your food wherever you are. 400 ingredienten in 12 talen

Een boek van S. Diatchenko

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Food Finder, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Food Finder verbroedert. Omdat eten verbroedert. Door samen te eten of door over eten te praten. En door kennis te maken met eten uit andere culturen. De Food Finder is daar een onmisbaar hulpmiddel bij. Een rijk geïllustreerd ingrediëntenwoordenboek in maar liefst twaalf talen. Weten wat kropsla in het Turks is? Wat de Spaanse ober aanprijst als hij het over merlán heeft? Of wat aardbei in het Chinees is? Welke van de twaalf talen je ook zelf spreekt, met de Food Finder vind je de vertaling in een handomdraai.

Totstandkoming Food Finder is gemaakt door allochtonen in Nederland en in het buitenland. Zij hebben de vertalingen verzorgd voor alle ingrediënten. Native speakers, met Nederlands als tweede taal.

Boek Food Finder is een full colour boek. Van elk ingrediënt is een kleurenfoto toegevoegd. Elke categorie heeft zijn eigen steunkleur.

De ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden door op alfabet te zoeken in de registers. Voor elke taal is een register opgenomen in het boek. Daarnaast is de Food Finder praktisch ingedeeld in tien categorieën.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken