Wijnkenner in 24 uur
Hoe je de juiste fles kiest, proeft en schenkt
Een boek van Jancis Robinson
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wijnkenner in 24 uur, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit handige boekje bundelt alle essentiële informatie over wijn: hoe je een goede van een slechte wijn kunt onderscheiden - of het nu gaat om rood, wit, rosé of champagne -, wat een correcte prijs is voor een fles, en welke wijnen er bij welke gerechten passen. Je leert wijnflessen correct bewaren en decanteren, en wat termen als 'een volle neus' en 'grand cru' nu eigenlijk betekenen.
'Jancis Robinson is de meest gerespecteerde wijnrecensent en -journalist in de wereld.'
- Decanter
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.