De Nederlandse keuken
tradities-ingredienten-smaken-kooktechnieken-meer dan 80 recepten
Een boek van Janny de Moor, Debi Treloar en Robert Highton
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Nederlandse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Ontdek de unieke en heerlijke keuken van Nederland met meer dan 80 gemakkelijk te volgen recepten.Maak kennis met zowel nationale als regionale gerechten; van voedzame boerenkost gemaakt van verse seizoensproducten tot schotels die zijn beïnvloed door de exotische smaken uit het Verre Oosten, meegebracht door Nederlandse kooplieden.Met een fascinerende inleiding op de culinaire cultuur en de eetgewoonten in Nederland. Hierin vindt u informatie over de geografie en de producten,nationale festiviteiten, de invloed van andere delen van de wereld en overspeciale ingrediënten en kooktechnieken.Proef de gevarieerde smaak van de Nederlandse keuken met Alkmaarse kaassoep, huzarensalade, terrine van gerookte Limburgse forel, Volendammer zootje, poffertjes, koek en Fries suikerbrood.Met meer dan 350 mooie foto’s die speciaal voor dit boek zijn gemaakt, is elk recept gemakkelijk te volgen en bij elk gerecht is de voedingswaarde volledig berekend.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.