Leonardo Pacenti en Maud Moody - Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Een boek van Leonardo Pacenti en Maud Moody

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Toscanini: pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het pastaboek is een must voor de gepassioneerde thuiskok - Van ‘rigatoni con coda alla vaccinara’, pasta met saus van gestoofde ossenstaart, uit de Romeinse wijk Regola tot aan ‘orecchiette alla pugliese’, pasta met broccoli, knoflook, peperoncini en ansjovis, dé pasta van Puglia; iedere stad of streek kent zo haar eigen klassiekers. In dit rustiek-moderne kookboek brengt Toscanini de enorme diversiteit aan pastagerechten op toegankelijke wijze samen. Van beproefde recepten voor doordeweeks (en voor het hele gezin) tot aan gevulde pasta’s, lasagnes en hartverwarmende ragù’s voor in het weekend.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken