Sandra Bekkari - Framily Food

Framily Food

Snelle recepten om samen te genieten

Een boek van Sandra Bekkari

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Framily Food, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Na de succesvolle Nooit Meer Diëten- en Fast Food-reeksen komt bestsellerauteur en Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige Sandra Bekkari met een nieuw concept: Framily Food.
In haar jongste boek staan sfeer en gezelligheid centraal. Verwacht je aan receptinspiratie voor een spetterend verjaardagsfeest, een glamoureuze avond, een zomerse barbecue of een gezellige picknick. Alles wat je nodig hebt om samen met vrienden en familie zorgeloos te genieten. De gerechten zijn zoals steeds in een handomdraai klaar, zodat jij ontspannen mee kan tafelen met je gasten.
Dit boek bevat zowel recepten voor wanneer het eens ‘wat meer’ mag zijn, maar ook voedzame ontbijtjes, snelle lunches en smaakvolle avondmaaltijden kunnen niet ontbreken. Dankzij de sfeervolle fotografie ademt Framily Food warmte en positieve vibes. Het is het ideale boek om weekend- of vakantieplannen te maken, maar evengoed om gevarieerd en snel uit te koken tijdens een drukke week.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken