Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De vegan slager, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? Deschappen van de supermarkten liggen vol met veganschnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer.Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan eenstukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag deperfecte pasta bolognese. De vegan slager is hét handboekom zelf je plantaardige vlees- en visvervangerste maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen.Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardigevleesvervangers het beste werken - van aubergines,paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten,bananenbloesem en nog veel meer natuurlijkeproducten- en hoe je dit zelf maakt. Maak saté vanseitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba.Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhartof bananenbloesem.De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigenborrelplanken met charcuterie of probeer jerky,vispie, ‘faux-gras’ en gevulde kalkoen. Van lunchgerechtenals tuna melt tot en met rundergebraad alsklapstuk van het diner. Met een zeer goede handleidingdie De vegan slager je biedt, heb je veel meerkeuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan hetaanbod uit de supermarkt.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.