Gré des Champs kaas met parelhoen, schorseneren en hazelnoot

Je vindt dit recept op pagina 156 in Story on a Plate .

Keuken:
Canadees / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kaas-gembertruffels

Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Witlof en roquefortsalade met noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Kervelgalettes met comté en pastinaak- hazelnootsalade

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Walnoot-hazelnoot-appelchutney, bij Hollandse kaasplank

Een recept uit delicious. magazine - 2013-07