Schwarzwurzeln mit gebratenem Saibling mit Rotwein-Butter-Sauce - Schorseneren met gebraden zalmforel met rodewijn-botersaus

Je vindt dit recept op pagina 349 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Basilicumvinaigrette

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Stoofschotel van lamsvlees met gepureerde asperges en aardperen

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Mayonaise

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Rote-Bete-Terrine mit geräuchertem Saibling - Rode bietenterrine met gerookte zalmforel

Een recept uit  - Deutsche Küche