Gefüllte Stubenkücken mit Kalbsfarce - Met kalfsfarce gevulde poussin

Je vindt dit recept op pagina 316 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
165 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sardijnse artisjokken

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Artisjok met aardappel, warm

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Hartige artisjokkentaart met aardappel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Lamskoteletten in een jasje van aardappel en enoki, met gestoofde artisjokken, wortel en peterselie-tijmsaua

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan