Strudel von Blut- und Leberwurst mit Kraut und Majoraansauce - Strudel van bloed- en leverworst met zuurkool en majoraansaus

Je vindt dit recept op pagina 280 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
worst
Bereidingstijd:
210 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aardappelpuree- worsttaartjes

delicious. magazine - 2007-01

Himmel und Erde Klassik mit Blutwurst und Apfelcompott - Hemel en aarde klassiek met bloedworst en appelmoes

Een recept uit  - Deutsche Küche

Patatas enmascaradas - Verborgen of besmeurde aardappels

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Niertjes-, lever- en longfricassée

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier