Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Verrot Lekker, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sinds de verschijning van Verrot lekker in 2015 heeft fermenteren in Nederland een vluchtgenomen en zijn er meer dan 20.000 exemplaren van dit boek bij enthousiaste fermenteerdersterechtgekomen. Tijd dus, voor een herziene uitgave, met twee volledig nieuwe hoofdstukken.Eén hoofdstuk over basis fermentatietechnieken en het spectaculaire hoofdstuk ‘VerrotSpannend’ met zesentwintig bijzondere recepten voor de gevorderde fermenteerder.Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren;een techniek die opnieuw in opkomst is. Het past dan ook helemaal in de trend van gezond etenen het verduurzamen van voedsel.Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Allerlei producten komenhier aan bod: niet alleen groente en fruit maar ook zuivel, vlees, vis, noten,zaden en granen. Auteur Christian Weij legt zijn basisregels uit enintroduceert je in de wereld van het fermenteren.Christian Weij is fooddesigner, fermentatiespecialist en eigenaar van deculinaire speeltuin Het SmaakPark in Ede. Hij geeft geregeld fermentatieworkshopsen masterclasses in binnen- en buitenland en heeft honderdentopchefs aan het fermenteren gekregen.“Fermenteren is een opvallende trend. Topchefs als Jonnie Boer zijn heel erg in de weer metfermenteren.”– Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher“Verrot Lekker, een te gek boek met een wereld aan informatie over fermenteren en zelf inmakenvan groente, fruit,
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.