Glace au lait ribot / IJs van karnemelk

Je vindt dit recept op pagina 62 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
115 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kwarkmelk-bosbessentaart

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Winterscones

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Karnemelkroomijs

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Chocolade-karnemelktaart

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër