Prawn Curry / Garnalencurry

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 50 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gestoomde vis op boerenwijze - pae-sa banrai

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Goelai padang I (Gestoofde vis uit Padang)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Groene kerrie met kip en Thaise aubergine - gaeng keow wan gai

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Mie in vis-kerriesaus - kanom jeen nam yaa

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis