Schwein unter der Haube / Varkensvlees met een kruidendeksel (2 1/2 uur bij 60 °C)

Je vindt dit recept op pagina 15 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / varkensvlees
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sauerbraten vom Rinderfilet / Zuurgebraad van ossenhaas (60 min bij 56 °C)

Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Saibling mit Orangenduft / Zalmforel met sinaasappelgeur (12 min 54°C)

Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Asperges, venkel en rode biet met verjus

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Geroosterde asperges

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty