Gebratene Gambas an würziger Krustentierbutter mit roten und grünen Peperoni / Gebakken gambas op schaaldierenboter met rode en groene pepers

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mosaik von Gambas und Perigord-Trüffeln mit Topinamburpüree / Mozaiek van gamba en Perigordtruffel met topinamboerpuree

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Gedämpfte Gambas in Korianderbouillon, mit Ingwer aromatisiert / Gestoomde gamba's in korianderbouillon, gearomatiseerd met gember

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Gamba's, kwartels en lamskoteletten van de barbecue

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Gamba's met komkommerlotusblad

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken