Croustillants von Gambas mit Soja-Ingwer-Sauce und Thaisspargel / Krokant van tijgergarnalen met soja-gembersaus en thaise asperges

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 59 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Aziatisch / Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Garnalensoep

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Gamba-spies

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Gamba's in kadayifdeeg met chilisaus

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Reuzengamba's in kadaifdeek met een lauwwarme salade van cherrytomaten en waterkastanjes en rettchsaus met chili

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan