Rehrücken - Reerug

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 129 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rosa gebratener Rehrücken auf Zimt-Feigen-Blaukraut mit Kartoffel-Quitten-Püree / Rosé gebraden reerug op rode kool met kaneel en vijgen met aardappel-kweepeerpuree

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Lamshaasjes met jeneverbessensaus

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

No. 3 From Russia, with love

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Zuiglam uit Luik

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam