Helen Saberi, Andrew Davidson, A. Davidson, T. Van den Wittenboer en H. Saberi - Trifle

Trifle

de wereldreis van een Engels nagerecht

Een boek van Helen Saberi, Andrew Davidson, A. Davidson, T. Van den Wittenboer en H. Saberi

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Trifle, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Trifles bieden een bijzondere combinatie van sensueel en intellectueel genot. Hoe vaak heb ik niet mijn lepel erin gestoken en achtereenvolgens de luchtige slagroom, de zachte, fluweelachtige custard, of pittige fruit vermengd met geur van wijn (of sherry of likeur) en misschien de knapperigheid en amandelsmaak van ratafia’s of macaroons en tenslotte de zoete, zachte maar toch kruimelachtige textuur van lange vingers of sponge cake geproefd en beleefd.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken