Frans van der Beek, Riemke Reijners en Frans H.J. van der Beek - Nooit meer wachten op Elfstedenijs

Nooit meer wachten op Elfstedenijs

recepten van Friese topkoks

Een boek van Frans van der Beek, Riemke Reijners en Frans H.J. van der Beek

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Nooit meer wachten op Elfstedenijs, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Of je nou een Fries, Limburger, Hollander, Tukker of Brabander bent: ‘Nooit meer wachten op Elfstedenijs’ is een must have voor iedereen die van lekker ijs houdt. En voor fans van de Elfstedentocht, voor liefhebbers van schaatsen en van het mooie Friesland. Elfstedenijs was alleen het natuurijs dat minstens vijftien centimeter dik moet zijn om een Elfstedentocht te kunnen houden. Nu niet meer!


Nu is er zomer en winter Elfstedenijs, want je kunt het nu ook eten… als ambachtelijk bereid biologisch boerderij-ijs. In het boek ‘Nooit meer wachten op Elfstedenijs’ staan bjusterbaarlijk lekkere recepten van Friese topkoks voor een origineel ijsdessert.

Lees het verhaal van elf legendarische Elfstedentochtwinnaars, karakteristieken van de Friese elf steden, en goede gids voor een dagje weg in één van de elf steden, Leeuwarden, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, Harlingen of Dokkum. Een Elfstedentochtwoordenboek, en de bereidingswijze als u zelf ijs wilt maken of één van de traditionele friese recepten. Dit alles met veel fraaie foto’s en illustraties.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken