Meera Sodha - Azië

Azië

120 vega(n) recepten van Bangalore tot Beijing

Een boek van Meera Sodha

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Azië, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

"Meera Sodha mag zich wat kookboeken schrijven betreft, rekenen tot de groten der aarde" - Jonah Freud, Het Parool

Meera Sodha laat zich voor dit boek inspireren door de Aziatische keukens: van India tot Indonesië, van China tot Singapore en van Thailand tot Vietnam. Of je nu vegan of vegetariër bent, of gewoon dol op gerechten met plantaardige ingrediënten. Dit is modern eten zonder gedoe.

Azië bevat gerechten met noedels, rijst, curry's, salades en overheerljike ovengerechten. Allemaal makkelijk om te maken en stampvol heerlijke smaken. Azië laat je zien hoe je een laksa met koolraap maakt, pannenkoeken met kimchi, frites van kikkererwtenmeel of een curry van nieuwe aardappels met snijbiet en kokos. Leef je uit met zoete-aardappelmomo's of maak brownies met gezouten miso.
Meera Sodha schrijft de razendpopulaire 'New Vegan'-column in The Guardian en schreef eerder de bestsellers Made in India en Puur India. Ze kookt, schrijft en woont in Londen met haar man en haar dochter.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken