Ae Jin Huys en Kim Jin Ho - Kimchi

Kimchi

Gezond koken met gefermenteerde groenten

Een boek van Ae Jin Huys en Kim Jin Ho

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kimchi, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren.
Er is een overvloed aan variëteiten van kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variëteit. En elke familie heeft zijn eigen recept.
Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en een betere spijsvertering. De opvallende gezondheid en ouderdom van de Koreaanse bevolking worden aan de gunstige effecten van kimchi toegeschreven.

Ae Jin Huys vertelt in dit boek over de basics van kimchi en de Koreaanse keuken.

  • De natuurlijke kracht van kimchi

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken