R. Baugniet - 500 vlaaien & taartjes

500 vlaaien & taartjes

Een boek van R. Baugniet

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 500 vlaaien & taartjes, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

500 vlaaien & taartjes is een overzichtelijke verzameling inspirerende recepten waarmee zelfs de minst ervaren kok zijn baktalenten zal kunnen ontplooien. Als u altijd al graag eens een vlaai met deegdeksel, of pie, wilde maken, maar niet wist hoe u dat moest doen, zult u er nu met deze nauwkeurig en stap-voor-stap beschreven, duidelijke recepten zeker in slagen. De basisrecepten voor de verschillende deegsoorten vormen de basis van dit boek en kunnen niet mislukken. De recepten bezorgen u vele en inspirerende ideeën.

Vele eenvoudig te maken vlaaien, open of met een deegdeksel (de Engelse pie), taartjes en talloze tijdbesparende varianten van zandtaartdeeg tot bladerdeeg – hiermee kunt u experimenteren maar ook alle vergeten favorieten opnieuw ontdekken;

Een verzameling vlaaien en taartjes die u het water in de mond doen lopen – van snel te bereiden cobblers en klassiek gebak, zoals bijvoorbeeld Citroenschuimtaart, tot geraffineerde gerechten als Ricottataartjes met vijgen;

Recepten naar ieders smaak, voor elk seizoen en iedere gelegenheid, van een eenvoudige lunch voor 2 personen tot een feestelijk dessert.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken