Zoet brood - pastis landais

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 235 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
ontbijt / brunch
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Calabrische honingkoekjes - mostaccioli calabresi

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje pastis, pastismayonaise met krikante kipfrieten

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken

Kaastaart met munt - flaounes kypriotikes

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Beignets met rozenblaadjes

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel