Beurre de Gascogne

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 143 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rilettes de canard

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Gekonfijte eendenbouten

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Confit de canard voor sukkels

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Geconfijte eendenbouten

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak