Marc Declercq en Willem Asaert - Roger & I

Roger & I

Een boek van Marc Declercq en Willem Asaert

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Roger & I, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De meest invloedrijke keukenchef van België is ontegensprekelijk Roger Souvereyns. In zijn voormalige tweesterrenrestaurant Scholteshof zijn tientallen topchefs in de leer geweest, onder wie Piet Huysentruyt (*), Bert Meewis (**), Pascal Devalkeneer (**), Rasmus Kofoed (***), Jacob Jan Boerma (***), Soenil Bahadour(**), Sidney Schutte (**) en vele anderen.

Die chefs brengen in dit boek hulde aan de grootmeester: ze vertellingen over hun ervaringen en wat ze van hem opgestoken hebben, en brengen een variant op het recept dat hen het meest bijgebleven is uit hun leertijd bij Roger.

  • Een hommage aan de meest invloedrijke keukenchef van België

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken