Koningstaart

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 234 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 233 voor de bereiding van “banketbakkersroom, blz 233”. Zie bladzijde 58 voor de bereiding van “bladerdeeg, blz 58”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Beurre manié

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Bladerdeeg

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Beurre manié - burro 'infarinato'

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gebakken kalfszwezerik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe