Forel, gegrild "Ribeauville"

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 138 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 255 voor de bereiding van “béarnaisesaus, blz 255”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rémoulade

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Sauce aux anchois - Ansjovissaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Mayonaise met haringpuree - ansjovispuree - kaviaarpuree - garnalenpuree - kreeftepuree

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Geroosterde bloemkool ceasar

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers