Tong, Bourgondisch

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 113 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 254 voor de bereiding van “beurre manié, blz 254”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Granité van Beaujolais

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Aardbeien met groene peper

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Bordelaisesaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Eend met kriekensaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen