Zeelt of karper uit de Morvan

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 79 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 75 voor de bereiding van “soezendeeg, blz 75”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Duif, samengebonden en geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Poolse asperges

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Varkensschnitzel

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Galettes de pommes duchesse - Aardappelkoekjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken