Zeelt of karper uit de Morvan

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 79 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 75 voor de bereiding van “soezendeeg, blz 75”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebakken kip om je vingers bij af te likken

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Duif, samengebonden en geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Galettes de pommes duchesse - Aardappelkoekjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Varkensschnitzel

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte