Francis van Arkel, J. Huting en F. van Arkel - Asperges

Asperges

traditionele en unieke recepten met het witte goud

Een boek van Francis van Arkel, J. Huting en F. van Arkel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Asperges, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De aspergecultuur groeit nog steeds in Nederland. Asperges eten is een beleving, een bijzonder moment waarbij je flink moet uitpakken met een sierlijk opgedekte tafel, kaarsen en wijn.

Met de 35 inspirerende aspergerecepten in dit boek, waaronder natuurlijk de traditionele versie met ham, ei en Hollandaise saus, kunt u uw eigen aspergemenu samenstellen. De asperge smaakt namelijk ook als amuse, voorgerecht of lunchgerecht. Heel bijzonder zijn ook de desserts met asperges. De asperge is van origine heerlijk neutraal waardoor deze zich ook prima leent voor zoete gerechten. Laat u eens verrassen door Zoete bavarois van geconfijte asperges of Sorbet van asperge met aardbeien.

Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschriften en schreef diverse kookboeken. Francis is daarnaast werkzaam als foodstyliste en heeft een zelfstandige praktijk waarin zij voedingsadviezen geeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken