Hugh Johnson - Hugh Jonhson Wijngids 2019

Hugh Jonhson Wijngids 2019

Een boek van Hugh Johnson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hugh Jonhson Wijngids 2019, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al meer dan veertig jaar beschrijft Hugh Johnson in zijn wijngids alles wat er te weten valt over wijn. Jaarlijks geeft hij per wijnland, en vaak ook per streek, de meest actuele informatie en een alfabetisch overzicht van alle belangrijke wijnen, chateaus en domeinen. Van meer dan 6.000 wijnen vind je up-to-date beschrijvingen, kwaliteitsbeoordelingen, feiten, namen en jaargangen. Daarnaast geeft hij informatie over producenten én geeft hij trends en tips van fijne combinaties van lekker eten en goede wijn. Hugh Johnsons wijngids is niet alleen onder kenners, maar ook voor de beginnende wijnliefhebber de meest betrouwbare en complete gids om in huis te hebben.

'Dan speld ik de medaille voor bewezen onmisbaarheid op Hugh Johnsons Wijngids 2018. Voor het 41ste jaar op rij heeft Johnson de meest actuele informatie over wijnen en producenten (in deze editie 6.000) bijeengebracht. Wijnboek van het Jaar.' Harold Hamersma, NRC Handelsblad

Hugh Johnson is een van de bekendste wijnauteurs ter wereld. Voor zijn bijdrage aan de wijnbouw is hij zowel in Frankrijk als in Engeland onderscheiden. Samen met Jancis Robinson, de grande dame van de wijn, schreef hij ook de Wijnatlas. Ze worden wel omschreven als 'de Bordeaux en de Bourgogne van de wijnschrijvers'.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken