Konijnenrug in olijvengelei en balletjes van tapenade - ràble de lapereau en gelée d'olive et quenelle de tapenade

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 223 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Licht geroosterd tam konijn met dungesneden snijboon, gevulde morieljes, poeder van nagelhout en creme van pastinaak

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Konijnenrug met basilicum en mosterd

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Konijnenrug met pruimen

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Gevulde konijnenrugfilet op licht gebakken witte en groene asperges, jus geparfumeerd met dragon, geserveerd met gefrituurde kruidenricotta

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz