Yvonne Lemmers - Productenwijzer

Productenwijzer

Een boek van Yvonne Lemmers

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Productenwijzer, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Grip op Koolhydraten (GOK) deelt voedingsmiddelen in volgens een stoplichtsysteem. In deze waaier staan > 1600 producten met kleuraanduiding. Twee sorteervolgorden: van A-Z en op categorie. Handig! - Grip op Koolhydraten (GOK) deelt voedingsmiddelen in volgens een groene, oranje en rode lijst. Een stoplichtsysteem:

  • In één oogopslag zien of een product GOK-groen, -oranje of -rood is.
  • Meer dan 1600 producten.
  • Twee sorteervolgorden: van A-Z en op categorie, zoals groenten, fruit, dranken, zoetstoffen, enz.
  • Handige waaiervorm

De productenwijzer is een superhandige aanvulling op de eerdere Grip op Koolhydraten boeken van Yvonne Lemmers. - Op deze wijzer vind je praktisch alle levensmiddelen die je vandaag de dag in de supermarkten kunt kopen. De wijzer geeft van deze producten aan of ze GOK-groen (koolhydraatarm), oranje (koolhydraatrijk/beperkt) of rood (te vermijden) zijn.

Zeker voor alle startende ‘gokkers’ is deze productenwijzer/waaier een must. Sta je in de supermarkt en weet je niet meer of aubergine nu een ‘groene groente’ of een ‘oranje groente’ is? Met de wijzer is het binnen enkele seconden duidelijk.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken