Gebakken spitskool met geroosterde pecannoten en kruidenolie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 88 in Green salads .

Gang:
buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van wilde kruiden met twee sauzen

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Tortilla met chips

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Thaise lente

Een recept uit  - Story on a Plate

*Crispy Hay-Smoked Chicken with Pickled Ramps, Stir-Fried Fiddlehead Ferns, Stuffed Morels, Steamed Sticky Rice and Sauce Vin Jaune

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]