Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wijn & spijs uit NL, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sommelier Koen van der Plas (Inter Scaldes***) vroeg zich af of Nederlandse wijn inmiddels volwassen genoeg is om gastronomisch in te zetten? Samen met journalist Etienne Verhoeff en fotograaf Maaike Petri ging hij op zoek. Hij vond prachtige verhalen van geëngageerde wijnboeren en heerlijke wijnen die hij voorschotelde aan bevriende sterrenchefs.
In Wijn & Spijs uit NL vind je o.a.
- Een inkijk in bijna 50 jaar wijnbouw in Nederland
- Prachtige verhalen van gedreven wijnboeren
- Proefnotities van sommelier Koen van der Plas
- Recepten van Inter Scaldes, Da Vinci, De Groene Lantaarn en Librije’s zusje
- Index met bijna 100 wijnboeren door heel Nederland
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.