Stichting Voedingscentrum Nederland - De Kleine Keukenhulp

De Kleine Keukenhulp

koken met kinderen

Een boek van Stichting Voedingscentrum Nederland

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Kleine Keukenhulp, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De meeste kinderen vinden het geweldig om iets te eten dat ze zelf hebben klaar gemaakt. Van simpel husselen tot het zelf snijden, bakken en koken: ieder kind kan wel iets doen in de keuken. En dan samen proeven wat je hebt gemaakt. Dat is
superleuk én nuttig! Want kinderen die vroeg leren koken,kunnen later makkelijker zelf een gezonde maaltijd op tafel zetten. Dit kookboek van het Voedingscentrum helpt je als ouder om je vaardigheden stapsgewijs in de keuken over te dragen aan je kind. Op een speelse, gezonde en veilige manier. Voor je het weet heb je een sterkok in huis.

Naast heerlijke recepten vind je in dit kookboek miniquizvragen voor je kind, ervaringsverhalen van ouders, eetspelletjes en vele keukenweetjes voor jong en oud. Kortom: dit boek maakt het voor kinderen en ouders nóg leuker om te leren koken!

Elk kind kan helpen met het maken van de recepten uit dit kookboek. De bereiding wordt stap-voor-stap beschreven. Het boek is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van circa 4 tot 12 jaar. En is deze heruitgave zijn alle recepten voorzien van een foto!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken