Petra Casparek - Inmaken & fermenteren

Inmaken & fermenteren

Een boek van Petra Casparek

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Inmaken & fermenteren, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!
Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid.

Alles om mee te beginnen…
… basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken