Jamie Oliver - Kook met Jamie

Kook met Jamie

wedden dat ik van jou een topkok kan maken!

Een boek van Jamie Oliver

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kook met Jamie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zomerse tagliarini

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, taglierini, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Ribstuk met bietjes en mierikswortel

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, balsamicoazijn, bietjes, citroen, crème fraîche, knoflook, marjolein, mierikswortel, olijfolie, rozemarijn, runderribstuk, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Zalige zoetzure pompoen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, flespompoen, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, korianderzaad, olijfolie, pijnboompitten, rode ui, rozijnen, suiker, tijm, witte-wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht / basisrecept uit Kook met Jamie:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroen, dijonmosterd, eidooier, olijfolie, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Tarte tatin met peren

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, gemberpoeder, amandel, melk, peren, suiker, tijm en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:

De lekkerste 'clam chowder'

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloemige aardappelen, citroen, doorregen rookspek, kippenbouillon, knoflook, laurier, maiskolven, olijfolie, rode spaanse peper, slagroom, tijm, ui, venusschelpen, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Waanzinnig Marokkans lamsvlees

Ingrediënten:
abrikozen, balsamicoazijn, citroen, couscous, cranberry's, dadels, gedroogde rode spaanse peper, groentebouillon, kaneelstokje, kikkererwten, komijnzaad, korianderzaad, lamsschouder, marjolein, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, rozemarijnnaaldjes, rozijnen, venkelzaad, yoghurt, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met gestoofde ossenstaart

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gedroogde rode spaanse peper, gnocchi, jeneverbes, kaneelstokje, olijfolie, oregano, ossenstaart, parmezaanse kaas, prei, salie, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, venkelzaad, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met tomaat, basilicum en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, basis risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde spaanse peper, olie, parmezaanse kaas, ricotta, rode wijnazijn, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Heerlijke pasta met langzaam gebraden eend

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, occhi di lupo, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode ui, rode wijn, rode-wijnazijn, rozemarijn, rozijnen, sinaasappel, tamme eend, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

In de mond smeltende gestoofde schenkel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, chianti, gedroogde porcini, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, pruimtomaten in blik, rode ui, rozemarijn, runderschenkel, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met spinazie en geitenkaas

Ingrediënten:
basis risotto, boter, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, muskaatnoot, parmezaanse kaas, spinazie, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Kleverige kreeft als borrelhap

Ingrediënten:
citroen, gember, honing, knoflook, koriander, kreeften, lente-uitjes, olijfolie, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gestoomde mosselen met venkel en crème fraîche

Ingrediënten:
crème fraîche, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, mosselen, tijm, venkelknol, witte ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Courgettebeignets

Ingrediënten:
bloem, citroen, courgette, ei, komijn, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, witte peper en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Hele vis in een zoutkorst

Ingrediënten:
eiwit, grof tafelzout, olijfolie, rozemarijn, tijm en zeebrasems

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Kook met Jamie:

Chocoladebrownies van Fifteen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, crème fraîche, ei, gedroogde zure kersen, noten, pure chocolade, sinaasappel en suiker

Soort:
vegetarisch