Harold Hamersma en Esmee Langereis - De kleine Hamersma 2018

De kleine Hamersma 2018

De lekkerste wijnen onder €7,50

Een boek van Harold Hamersma en Esmee Langereis

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De kleine Hamersma 2018, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Alle betaalbare wijnen in een handige en betaalbare gids. De Kleine Hamersma is er voor iedereen die wil weten welke wijn hij het beste waar kunt kopen. En dat voor minder dan € 7,50: de meest populaire prijsklasse onder wijn kopend Nederland.

Harold Hamersma selecteerde met coproever Esmee Langereis de lekkerste wijnen die te koop zijn bij supermarkten, slijterijen en speciaalzaken. Deze gids bevat aansprekende, in volstrekt eigen taal geschreven proefnotities en de overzichtelijke indeling maakt het zoeken snel en gemakkelijk.

Harold Hamersma is wijnschrijver voor onder meer NRC Handelsblad, Het Parool en Plus Magazine. Hij schreef een aantal succesvolle boeken over wijn, waaronder Wijnreis door mijn lichaam. Esmee Langereis is wijnjournalist en schrijft voor Elle Eten, winelife en Harper’s Bazaar.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken