The Dutch kitchen
Een boek van Claartje Lindhout, Rene Mesman en Fleur van Maarschalkerwaart
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals The Dutch kitchen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Al is Nederland maar een klein landje, toch heeft iedere provincie haar specifieke gerechten: Gelderse gortesoep, Zeeuwse mosselen, Fries suikerbrood, Haagse bluf… Claartje Lindhout neemt nu ook de niet-Nederlandstaligen mee op een culinaire ontdekkingstocht langs de Hollandse pot - gerechten naar grootmoeders recept, met een twist van nu. Uit iedere provincie vind je in dit Engelstalige boek een voor-, hoofd- en nagerecht om een compleet streekmenu te maken. De recepten zijn helder beschreven en de fotografie van ieder recept bevat een knipoog naar de 17de-eeuwse Hollandse stillevens.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.